Doe ook mee aan Gezonde Korte Ketens

Meld je nu aan!

Deelnemen?

Samen werken, eigen doelen. Als deelnemer krijgt u volop informatie over de regionale markt. U neemt die kennis, praktische tips en voorbeelden mee in concrete werkopdrachten. In de Masterclasses stellen we voor ieder bedrijf een eigen plan op. U bent onderdeel van een groep van tientallen collega's uit de regio. Zo ontstaat een regionaal netwerk van aanbieders van regionale producten, die met elkaar zorginstellingen helpen bij het verbeteren van hun maaltijden. Tijdens de vier Masterclasses werken we toe naar een realistische business case. Haalbaarheid, financiële consequenties, marketing, verkoop, voedselveiligheid, verpakking en logistiek worden allemaal behandeld en getoetst aan de praktijk, met naam en toenaam.

De vier masterclasses zullen plaatsvinden op: 13 november 2019, 22 januari 2020, 11 maart 2020 en 13 mei 2020.

Wat biedt het programma?

  • Het wat, waarom én hoe van directe regionale afzet
  • Informatie over regionale marktkansen, volumes en prijzen
  • Concreet plan voor de eigen afzet
  • Samenwerken met collega agrariërs/foodondernemers
  • Direct contact met geïnteresseerde afnemers
  • Profiteren van ervaring van mensen die dit al doen
  • Geen abstract plan maar realistisch scenario, inclusief de rekensom
  • Gratis. Maar niet voor niets. Géén kosten, wél inspanningsverplichting

Teler made Ondernemers krijgen persoonlijke begeleiding. Vanuit de eigen ambitie en de kracht van uw bedrijf maakt u voor uw situatie een Teler made plan met realistische, haalbare doelen: wat, hoeveel, aan wie, voor welke prijs, wanneer. We sluiten af met concrete afspraken en contacten met afnemers. Dus een duidelijk beeld van hoe we de regionale afzet echt tot stand kunnen brengen.

Aanmelden

We verwachten van de deelnemers een eerlijke inspanning, volledige aanwezigheid en de betrokkenheid om met elkaar kwetsbare mensen in onze eigen regio een goede maaltijd van eigen grond te bieden.

U kunt zich aanmelden via deze website, gebruik hiervoor de knop Aanmelden. Aanmelden is mogelijk tot 1 november 2019, hierna wordt door Diverzio uit alle aanmeldingen een selectie gemaakt, u ontvangt hierover tijdig bericht. Een volledige aanmelding, met een zo goed mogelijk ingevuld bedrijfsprofiel, maakt meer kans om geselecteerd te worden.