Over Diverzio

Duurzaam gezond eten

Diverzio

Diverzio helpt gezond, smakelijk, duurzaam eten en drinken beschikbaar te maken voor patiënten, bewoners, professionals en bezoekers in zorg, welzijn, verpleging, overheid en onderwijs. Diverzio is in 2011 opgericht en initieert, ontwikkelt, financiert en regisseert duurzaamheidsprogramma’s in de zorg en landbouw. 

GKK logo

Een structurele verbetering van het eten voor patiënten, cliënten en medewerkers. Dat is waar deelnemers aan de Diverzio programma’s samen met zorgorganisaties, boeren en telers actief mee aan de slag gaan. Zo kan lekker en gezond eten in de zorg het lekkerste en goedkoopste medicijn zijn. 

Wilt u meer weten over Diverzio? Bezoek gerust onze website op www.diverzio.nl.

We werken samen met landelijke en regionale partners in verschillende regio’s, o.a. in Gelderland, Groningen, Friesland, Brabant, Limburg, Utrecht, Noord- en Zuid-Holland. Het integraal kijken naar eten en drinken en de totale keten van landbouw en zorg is daarbij het vertrekpunt. Diverzio heeft verschillende mogelijkheden om organisaties terzijde te staan: We organiseren regionale en landelijke programma’s met en voor de zorg, overheid, verzekeraars, banken, en agri-food ondernemers. Diverzio ondersteunt organisaties bij ambities en beleid op het gebied van duurzaam en gezond eten en drinken. We helpen bij het uitwerken van toekomstbestendige plannen en om (realistische) doelen te stellen. Diverzio zorgt voor maatwerk in de vorm van inspiratie sessies, masterclasses, kennissessies, workshops en coaching trajecten. We bieden relevante kennis, ervaring en een netwerk met meer dan 140 organisaties.