Gezonde Korte Ketens

Wat houdt het programma in?

Over Gezonde Korte Ketens

Diverzio ontwikkelde het programma Gezonde Korte Ketens en biedt dit aan in samenwerking met de Rabobank. Een praktijkprogramma waarin u samen met zorgorganisaties eten en drinken gaat leveren dat gezond, vers en duurzaam is. Voor ouderen en patiënten in de gezondheidszorg en voor cliënten in de geestelijke gezondheidszorg. Het programma Gezonde Korte Ketens Limburg is onderdeel van LOF Limburg, een samenwerking tussen F-Fort, NEVI en Diverzio.

Het programma bestaat uit vier trainingsbijeenkomsten van een dagdeel over de aanpak van korte ketens. Ondernemers leren hoe ze op een renderende manier lokale of regionale afzet tot stand brengen. De Masterclasses gaan over theorie én praktijk. Denk aan marktkansen (wat wil de klant?), inventarisatie van eigen mogelijkheden (wat wil ik?), prijscalculaties en een eigen plan van aanpak. Motivatie en ervaringen delen is belangrijk. We werken aan praktische doelen en oplossingen voor knelpunten.

Realistisch plan

Tijdens de vier Masterclasses werken we samen toe naar een realistische business case, u staat er niet alleen voor. Haalbaarheid, financiële consequenties, marketing, verkoop, voedselveiligheid, verpakking en logistiek worden allemaal behandeld en getoetst aan de praktijk, met naam en toenaam.

Enthousiast geworden over deelname?

Op de pagina Deelnemen vindt u meer informatie, u kunt ook direct naar Aanmelden.